Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@02:04:17 GMT

تیبا ۲ یا ۲۰۶ تیپ ۲؟

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۴۴۴۷

تیبا ۲ یا ۲۰۶ تیپ ۲؟

اگر به دنبال خرید یک خودروهای هاچ بک ایرانی و تولید داخل هستید، انتخاب میان خرید تیبا 2 یا خرید 206 می‌تواند برای شما چالش برانگیز باشد. این دو خودرو محصول دو کارخانه خودروسازی مختلف سایپا و ایران خودرو بوده و البته مشخصات ظاهری و فنی متفاوتی دارند.

از این‌روی اگر قصد خرید تیبا ۲ را دارید یا از طرفی میان این خودرو و خرید ۲۰۶ تردید دارید، باید تحقیق بیشتر و کاملی در خصوص تفاوت‌ها و مشخصات هر یک به عمل بیاورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تصمیم بهتر لطفا تا پایان با ما همراه باشید.

تفاوت‌های پژو 206 و تیبا 2 به لحاظ مشخصات ظاهری

اگر بخواهیم یکی از این دو خودرو را به لحاظ ظاهر نسبت‌به دیگری برتری بدهیم، بیشتر مردم، 206 را ترجیح خواهند داد. فرم طراحی و خطوط جذاب‌تری که در ساختار بدنه پژو 206 وجود دارد، باعث شده تا این خودرو به محصولی شیک و درخورتر تبدیل شود. این درحالی است که طراحی تیبا 2 انتقادات زیادی را به سمت خود جلب کرده و به لحاظ مشکلاتی که در بدنه آن از نظر زیباشناختی خودرو وجود دارد، نمی‌توان آن را رقیب جدی برای 206 دانست.

به داخل کابین که برویم، باز اوضاع دگرگون می‌شود. تجربه رانندگی با تیبا 2، اگر چه کمی سریع‌تر و پرقدرت‌تر است؛ اما رفاهی که سرنشینان جلوی 206، از آن بهره می‌برند، سرنشینان جلوی تیبا ۲، کمتر احساس خواهند کرد. فرم صندلی‌ها و میزان راحتی آن‌ها در مقایسه با قالب صندلی‌های به کار برده شده در تیبا 2، قابل تامل است. اما در بخش صندلی‌های سرنشینان عقب، باز می‌توانیم به لحاظ فضا، تیبا 2 را جلوتر بدانیم. فرم کابین پژو ۲۰۶، به شکلی است که سرنشینان عقب، فضای مناسبی در سفرهای طولانی، ندارند.

با این حساب به‌نظر می‌رسد که برای خرید یکی از این دو خودرو باید پیش از هر چیزی به نوع کاربری و انتظاری که از آن دارید، فکر کنید. اگر قرار است به عنوان یک خانواده چند نفره از خرید تیبا 2 یا خرید 206 بهره ببرید، احتمالا فضای داخلی پژو 206، برای شما چندان رضایت بخش نخواهد بود. این در حالی است که برای خانواده‌های دو نفره یا استفاده شخصی، پژو 206؛ فضای مناسبی داشته و می‌تواند گزینه معقولی محسوب شود.

تفاوت‌های پژو 206 و تیبا 2 به لحاظ مشخصات فنی

اما اگر بخواهیم به سراغ تفاوت‌های این دو خودرو به لحاظ مشخصات فنی برویم، موازنه قدرت کمی جابه‌جا می‌شود. در حالی‌که پژو 206 تیپ 2، دارای موتور 1400 سی سی با 8 سوپاپ است، در خودروی تیبا 2، موتور با قدرت بالاتر یعنی 1500 سی سی و همان 8 سوپاپه را داریم. به همین تناسب توان خروجی و گشتاور خودروی تیبا 2 نیز در مقایسه با پژو 206، برتر بوده و این باعث می‌شود که برای خرید تیبا 2 یا خرید 206، تا حدودی دستخوش تردید شده و برتری ابتدایی ظاهری 206، متزلزل به نظر برسد.

میزان قدرت پژو 206، معادل 75 اسب بخار بوده و گشتاور آن به 118 نیوتن متر می‌رسد. این درحالی است که قدرت تیبا 2، به‌اندازه 87 اسب بخار بوده و گشتاور آن نیز 128 نیوتن‌متر است. همان‌طور که مشاهده می‌کنید با برتری پیشرانه تیبا 2 در مقایسه با پژو 206، عجیب نیست که گشتاور و قدرت این خودرو نیز در برابر محصول ایران خودرو، با برتری همراه باشند.

به‌جز این، تیبا 2، شتاب صفر تا 100 را در مدت 13 ثانیه طی کرده و در خصوص خودروی پژو 206، این مدت به 14.1 ثانیه می‌رسد. در مورد حداکثر سرعت اما این دو دارای حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت هستند. مصرف سوخت ترکیبی تیبا 2، معادل 6.9 لیتر در صد کیلومتر و مصرف سوخت ترکیبی 206، 6.4 لیتر در صد کیلومتر است. درنهایت باید گفت که هر دوی این خودروها به گیربکس 5 سرعته دستی مجهز هستند.

 

مقایسه تیبا 2 و پژو 206 به لحاظ امکانات رفاهی

اگر بخواهیم به این دو خودرو به لحاظ امکانات رفاهی امتیازی بدهیم، در حقیقت هیچ‌یک آن‌قدرها سربلند از این آزمون بیرون نخواهند آمد. نه خودروی تیبا 2 و نه پژو 206؛ هیچ یک محصول قابل توجهی به لحاظ آپشن‌های رفاهی نبوده و امکانات و تجهیزات خاصی ندارند. از جمله آپشن‌های رفاهی این دو خودرو‎، می‌توان به فرمان هیدرولیک، شیشه بالا بر برقی، چراغ مه شکن، تنظیم دستی صندلی‌ها و... اشاره کرد.

تفاوت 206 و تیبا 2 به لحاظ قیمت

قیمت تیبا 2 در مقایسه با قیمت 206 تا حدودی مناسب‌تر بوده و این گزینه نیز باعث می‌شود تا افرادی که بودجه کمتری دارند، خرید تیبا 2 را به‌عنوان یک خودروی اقتصادی‌تر، ترجیح بدهند. هرچند که شاید شما به خرید محصولات ایران خودرو علاقه‌ی بیشتری داشته باشید.

کلام آخر

در مقایسه کوتاهی که بین دو خودروی تیبا 2 و 206 داشتیم، به نظر می‌رسد که برای افراد مختلف خرید تیبا 2 و خرید 206، به‌عنوان دو گزینه مناسب در شرایط متفاوت، مطرح باشد. درنهایت شما بگویید، تیبا 2 یا 206 تیپ 2 را ترجیح می‌دهید؟

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو پژو خانواده خودرو سایپا خودروی تیبا 2 دو خودرو خرید تیبا 2 صندلی ها تفاوت ها خرید 206

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ پس از اینکه در سال گذشته، سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی به دفعات از شرایط انتخاب خودرو‌های وارداتی خبر داده بود، امروز مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد.  

طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

بر اساس این گزارش؛ جدیدترین اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی با اشاره به واردات خودرو‌های برقی تاکید دارد: "به اطلاع آن دسته از متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودرو‌ها به شرح جدول زیر از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

در این مرحله متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره 1: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / تومان

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به تومان
1 جهان نوین NISSAN SUNNY 1,107,140,000
2 آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV 1,543,400,000
3 بی ام کارز Hongqi EQM5EV (خودرو برقی) 1,805,460,000

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

بنابراین برآورد می‌شود که خودروی برقی EQM۵EV  که با قیمت قطعی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی است، پس از افزوده شدن سایر هزینه‌ها نظیر مالیات بر ارزش افزوده، هزینه شماره گذاری و بیمه شخص ثالث و ... به دو میلیارد تومان برسد.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودرو‌های برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: تومان / دستگاه

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش علی الحساب درمبادی ورودی به تومان
1 معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) 1,850,000,000
2 ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) 945,000,000

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودرو‌های مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودرو‌های وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قرارداد‌های مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودرو‌های ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهاد‌های ذیربط قرار می‌گیرد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟